sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Kristukseen kätketty elämä on todellista elämää!

"Vyöttäkää sen tähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä." (1. Piet. 1:13.)

Joutavanpäiväiset ja pahat ajatukset ja teot kuluttavat ihmisen elinvoimia ja vievät ihmistä alaspäin ja johtavat sielun ja ruumiin turmelukseen. Saatana syöttää ihmisen mielelle sopimattomia ja epäpuhtaita ajatuksia kaikkien meidän aistiemme kautta. Turmeltuneen kulttuurin keskellä elävä ihminen tarvitsee vahvan suojan, ettei hän joudu saatanan juonien uhriksi. Mielen kupeet on vyötettävä totuudella. Jeesus on totuus ja hänessä eläminen on totuudessa vaeltamista. Raitis ruumis ja raitis mieli ovat Pyhän Hengen työn hedelmä, joka on Jumalan armon vaikutusta meissä.

Jeesuksen kohtaaminen saa aikaan mielenmuutoksen ja valmistaa ihmisen vastaanottamaan Jumalan lahjan, Kristuksen vanhurskauden. Sana, usko ja rukous varjelevat mielemme mukautumasta niiden himojen mukaan, joista Kristus on meidät pelastanut verellään. Kun joka päivä ajattelemme sen uhrin suuruutta, jonka Kristus on meistä antanut, niin rakkaus kiinnittää meidät häneen ja hänessä meillä on kaikki mitä elämään ja jumalisuuteen tarvitsemme. Kristukseen kätketty elämä on todellista elämää!

Ei kommentteja: