keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Pertti koputti autoni ikkunaan!

Ostin 14-vuotta sitten Mazda 626:n Kajaanista, Kainuun Takuuautosta. Rekisterinumero on LFR-195. Mazdalla oli ajettu 71.413 km. Tällä hetkellä mittarissa on 301.810 km. 14 vuoden aikana olen ajanut 230.397 km. Vuodessa olen ajanut keskimäärin 16.457 km.

Tänään sattui erikoinen kokemus. Kävin ABC:llä ja Lidl:ssä asioilla. Autoni oli ABC:n parkkipaikalla. Kun tulin kaupasta ja olin tekemässä lähtöä, ikkunaan koputettiin. Avasin oven ja kysyin mitä asiaa koputtajalla oli?
Mieshenkilö kysyi, että mitenkä auto on pelannut? "Ihan hyvin", vastasin. Mies kysyi edelleen, että mistä olen tämän auton ostanut? Ihmettelin miehen uteliaita kysymyksiä. Kerroin kuitenkin, että ostin tämän Kajaanista. Mies sanoi, että tämä on ollut ennen hänen autonsa. Hän tunnisti entisen menopelinsä rekkarista. Hän oli tehnyt autokaupat Kainuun Takuuauton kanssa 14-vuotta sitten. Mies on kotoisin Suomussalmelta ja oli sattumalta käymässä Kuusamossa ja ajoi autonsa entisen autonsa viereen ABC:n parkkipaikalla ja tapasi minut. Kyllä maailma on pieni. Olen ajellut Mazdalla 14-vuotta ja nyt tapaan sen entisen omistajan henkilökohtaisesti. Oli meillä siinä ihmettelemistä. Miehen vaimo katseli ihmeissään ikkunasta ja hymyili.
Mies kertoi vielä, että hän sai silloin 14-vuotta sitten autokaupassa aivan romun ja harmitteli, koska myi hyvän autonsa pois. Pertillä kävi huono tuuri. Oma kauppani oli ihan jees!

Olipa jännä kokemus! - Valtteri hei! Kuuluisikohan tämäkin niihin ihmeellisten kokemusten sarjaan?

Siitä sitten lähdettiin matkoihimme. Pertti vaimonsa kanssa Suomussalmelle, silmät ja suut "ympyrkäisinä" ja minä Mikaelin luokse leikkimään pikkuautoilla, hämilläni itsekin!

2 kommenttia:

Esa kirjoitti...

Huh! Haitissa on ollut tuhoisa maanjäristys.
Onkohan se niitä lopun ajan merkkejä? Siis valejeesus tulenee Jerusalemiin tekemään ihmetekoja ja puolustamaan sunnuntaisapattia?

Paavo Hautala kirjoitti...

Kyllä tämä on lopun merkki. Jeesus antoi itse lopun merkit. Ne löytyvät Raamatusta Matt. 24 ja Luuk. 21. Nämä luvut kannattaa lukea huolella.
"Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on nälänhätää ja maanjäristyksiä." (Matt. 24:7.)
"Kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja joka puolella on suuria maanjärisatyksiä, nälänhätää ja ruttotauteja. Kauhistavia asioita tapahtuu, ja taivaalla näkyy suuria ennusmerkkejä." (Luuk. 21:10,11.)
Valejeesus tulee ennnen oikeaa Jeesusta, joten kyllä, Esa, olet oikeilla jäljillä arvioinneissasi.