perjantai 29. tammikuuta 2010

Nyt olisi "Martoille" töitä Kuusamossa

Hei, kaikki ahkerat "Martat!" Nyt olisi "Martoille" töitä Kuusamossa!

Olemme suunnittelemassa Karpalon tyhjiin tiloihin kirpputoria ja myyjäispöytää. Kertyneet varat käytetään kokonaisuudessaan Kuusamon ETRA ry:n kautta Kasvisravintola Karpalon hyväksi.

Saisimme kirpputori - ja myyjäistoiminnalla varoja ja pystyisimme paremmin maksamaan tyhjän tilan yhtiövastikkeen. Tilat ovat tyhjänä siihen saakka, kunnes meillä on riittävästi varoja ravintolan "pystyttämiseen". Uskomme, että Herra siunaisi sinua runsaasti ja saisit rohkaisevan kokemuksen Herran työssä. Myös Karpalo -hanke menisi eteenpäin vauhdikkaammin.

Olisitko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Kuusamossa? Voisitko tulla Kuusamoon vaikka tämän vuoden kevätkauden ajaksi? Kirkollamme olisi majoitusmahdollisuus.
Jos olet kiinnostunut ajatuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä minuun mahdollisimman pian. Jos teitä on kaksi henkilöä, niin aina parempi!

Kuusamossa on nyt valoisaa ja valoa tulee koko ajan lisää. Paras hiihtokausi on edessäpäin, kun pakkaset vähän hellittävät.

Odotan yhteydenottoasi puh. 040 8474 582 tai 08-853097 (toimisto) 08-8521 070 (koti)
paavo.hautala@pp1.inet.fi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea tuo kirpputori. Kumpa olisin vapaa tulemaan.
siunausta

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei!
Kiitos, kun kommentoit, vaikka et nyt tällä kerralla voinut ottaa tehtävää vastaan.
Voihan nuo puuhaihmiset olla "Marttejakin". Eli miehetkin voivat pitää kirpputoria, jos tuntevat tämän palvelutyön omakseen.
Pariskunta sopisi myös hyvin tälle alalle.
Siunausta sinulle ja kiitos esirukouksistasi!