lauantai 9. marraskuuta 2019

Hän johdattaa!

"Herran käskyn mukaisesti he leiriytyivät, ja Herran käskyn mukaisesti he lähtivät liikkeelle. Näin he noudattivat Herran ohjeita, jotka Mooses heille antoi." (4. Moos. 9:23.)

Tässä kuvataan kuuliaisen kansan vaellusta kohti luvattua maata.

Jumalan seurakunnalla ja sen yksityisillä jäsenillä tulisi olla tämä periaate tänäkin päivänä. Paikalla pysyminen ja liikkeellelähtö ovat Herran tiedossa ja suunnitelmissa. Sana, rukous ja Pyhä Henki ohjaavat kulkuamme kohti taivasta. Jumala kutsui Mooseksen johtamaan Herran kansan pois Egyptin orjuudesta. Kansa syytti usein Moosesta huonosta johtajuudesta eikä se ymmärtänyt, että Herra johti heitä, eikä Mooses.
Jumalan palvelukseen pyhittäytyneet johtajat ovat tärkeällä paikalla. Heitä on syytä kuunnella nöyrällä mielellä.

Mooseksen elämä ja toiminta olivat esikuva Jeesuksesta.
Jumala on antanut meille Raamatussa paljon esikuvia ja vertauskuvia, että oppisimme tuntemaan todellisen johtajan, joka pelastaa meidät synnin ja maailman orjuudesta. Oikea johtaja ja pelastaja on Jeesus Kristus. Hän on hyvä ja hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.
Jumalan johdatus on meille aina kaikkein paras asia. Se voi joskus tuntua oudolta ja vaikealta, mutta hänen tiensä on paras mahdollinen, koska se johtaa meidät iankaikkiseen elämään.

Eilen kolme Kerho Kuukkelin lasta tuli jättämään minulle jäähyväisiä. Perhe oli muuttamassa kauaksi eri paikkakunnalle. Jätin heille yhteystietoni, annoin pienet lahjat, siunasin heidät matkalle ja pyysin Herraa johtamaan heidän elämäänsä. Rohkaisin heitä muistamaan aina Jeesuksen!

Haluaisin nähdä koko perheen kerran taivaassa ikuisesti pelastettuna!

Ei kommentteja: