maanantai 31. joulukuuta 2018

Jumalan hyvyyden ja rakkauden riemuvoitto!

"Sinä kruunaat vuoden hyvyydelläsi"! (Ps. 65:12.)

Tänään on vuoden 2018 viimeinen päivä. Tänään painetaan menneen vuoden päivien otsalle Jumalan hvyyden kruunu. "Jumala on hyvä ja hänen armonsa pysyy iankaikkisesti", on Jumalan hyvyyden kruunun loistava jalokivi. Kaikki Jumalan lupaukset ovat tuoneet valoa ja toivoa ja iloa vuoden jokaiseen päivään. Kaikki päivät eivät ole olleet samanlaisia. Herra on kuitenkin ollut sama. Hän on muuttumaton. Tämä antaa vakautta elämään ja lisää luottamusta häneen vuosi vuodelta yhä enemmän ja enemmän.

Ilman Jumalan sanan ja Hengen antamaa uskoa, elämä ei olisi elämisen arvoista. "Usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, varmuus siitä, mikä ei näy". (Hebr. 11:1.)

Jumalan antaman uskon lahjan kautta saamme jättää tulevan vuoden kaikki päivät Herran käteen, tietäen, ettei mitään tapahdu sattumalta, jos jättäydymme päivittäin Herralle ja rukoilemme, että Hänen tahtonsa tapahtuisi elämässämme. Herran johdossa eläminen poistaa pelon ja pimeyden. Luottamus on syvempää kuin tiedollinen uskominen. Luottamukseen sisältyy henkilökohtainen Jumalan tunteminen. Jumalan tunteminen on tärkeä asia.

Yli 30 vuotta sitten eräs ystäväni kertoi minulle näystään. Hän sanoi, että vuosi 2019 tulee olemaan hyvin vaikea vuosi. Ajattelin silloin, ettei tuota vuosilukua tulla koskaan kirjoittamaankaan. Nyt se on kuitenkin oven edessä tuntemattomanana sisällöltään.
Vain Herra tietää, mitä tulee tapahtumaan. Hän ei tee kuitenkaan mitään, ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoilleen profeetoille. Näin meille on sanottu Raamatussa. Raamatun profeetallinen sana on etukäteen kirjoitettua historiaa. Se valaisee tietämme. Meidän ei tarvitse jäädä tietämättömiksi aikamme suurista tapahtumista. Jeesus on antanut meille paljon merkkejä hänen takaisintulonsa läheisyydestä. Voit lukea näistä merkeistä Matt. 24, Luuk. 21 ja Ilmesyskirjasta. Täältä löytyvät kaikki tärkeät ilmoitukset tuleville tapahtumille. Jokainen ilmoitus pitää kuitenkin olla koko Raamatun ilmoituksen kanssa sopusoinnussa. Sentähden meidän tulee tukia kaikkia kirjoituksia ja etsiä Herraa kuin kallisarvoista aarretta.

Koko ihmiskunnan suurin tapahtuma, Jeesuksen takaisintulo, on nyt hyvin lähellä. Tämä tapahtuma kruunaa ihmiskunnan vuosituhannet Jumalan hvyyden ja rakkauden riemuvoitolla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Paavo Hautala kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.