torstai 10. joulukuuta 2015

FB:n viestejä!

Tänään keskiviikkona 9.12. oli kielikerhossa 12 oppilasta ja 2 opettajaa, yhteensä 14. Kaikki meni hyvin. Tänä vuonna on vielä kaksi kerhoiltaa. Sitten tulee joulutauko! Kiitos kaverit, olette huippu tyyppejä!

Eräällä etelä-suomalaisella seurakunnan sisarella on lomaosake Kuusamon Tropiikissa. Hänellä olisi ollut siellä lomaviikko 12.12.-19.12. Hän tarjosi lomaviikkoa kahdelle kielikerholaiselleni, koska hän ei voinut käyttää tätä mahdollisuutta itse. Kaksi kerholaistani olivat hämmästyneitä ja iloisia upeasta lahjasta, kun saivat tästä tiedon tänään iltapäivällä! Molemmat kaverit osaavat puhua suomea jo melko hyvin ja ovat innokkaita oppimaan lisää. Tämä on mahtavaa kotouttamista! Kiitos lahjoittajalle!

Keskiviikkona 9.12. klo 11-17 Karpalossa on katettuna joulupöytä. Tervetuloa syömään terveellinen ja maukas jouluateria. Ei tule ähky olo vaikka söisikin tukevasti. Hox! Joulupöydän menun voit katsoa Karpalon fb:sta tai Karpalon kotisivuilta!

Karpalossa on myös mahdollisuus ostaa Jouluarpa, jolla voi voittaa kaksi upeaa juhlakoria tai lounaslipun Arvonta suoritetaan 23.12.2015 lounaan jälkeen.
Karpalo Shopista löydät maistuvat yrttiteet ja muut terveelliset tuotteet omaan joulupöytääsi. Jos haluat, niin voit tilata jouluruokia ja levonnaisia kotiisi!
Karpalossa on nyt jouluinen tunnelma pihapiiristä alkaen!

Kyllä oli runsas ja maukas jouluateria Karpalossa! Kiitos, Niina ja kumppanit, olette huippuja! Kymmenen pistettä ja bonukset päälle!

Ei kommentteja: