sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tämän saarnan haluaisin kuulla?

Evankeliumi vastaanotettuna muuttaa ihmisen ja hänen vaikutuspiirinsä. Siteiden katkeaminen vapauttaa energian elämää varten. Armon ilmapiirissä taakoitettu sielu saa tilaa hengittää. Paavali kertoo kuinka tessalonikalaiset ottivat sanan vastaan ahdingon keskellä täynnä riemua. Ahdinkoomme annettu sana tulee Pyhältä Hengeltä. Paavalin ja hänen työtovereittensa lähetysmatkat olivat Pyhän Hengen suunnittelemia. He eivät itse päättäneet sitä, missä ja milloin he työskentelivät. Heinä-, elo- ja syyskuun sapatteina tutkimme Paavalin kirjoittamia kirjeitä tessalonikalaisille. Eilen kävimme läpi 1. Tess. 1. -luvun. Tässä luvussa on paljon teemoja, joista voisi pitää useita saarnoja. Mietin saarnan aiheita ja kirjoitan ne tämän kirjoituksen alle. Kerro kommentissa, minkä saarnan haluaisit kuulla tällä hetkellä? Valitse vain yksi aihe!

1. Elämä Jumalan yhteydessä
2. Varmuus Kristuksessa 
3. Taivaallinen tervehdys!
4. Rukous ja kiitos / Iloinen ja kiitollinen kristitty
5. Rakkauden kautta vaikuttava usko
6. Evankeliumi - Jumalan voima
7. Esikuvamme
8. Väärien jumalien hylkääminen
9. Pelastuminen vihalta
10. Voivatko valitutkin eksyä?
11.  Jumala on valinnut teidät
12. Jeesuksen takaisintulo

4 kommenttia:

Senora kirjoitti...

Jeesuksen takaisintulo. (Kuinka adventistien pitäisi valmistautua Jeesuksen takaisintuloa varten ja antaa jälleen ensirakkautemme Jeesukselle)

Ulla kirjoitti...

Heippa Paavo

Hienoa kun selvisitte kolarista,
elikot ovat niin arvaamattomia.

Kun valita saa saarnan, niin:
Elämä Jumalan yhteydessä.

Pelastusvarmuus olisi toinen mistä
haluaisin kuulla saarnan.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Senoralle ja Ullalle saarnatoivomuksista. Pidän mielessäni toivomuksenne. Toivottavasti voin jossakin yhteydessä saarnata näistä aiheista tai kirjoittaa blogillani. Jeesuksen takaisintulo on ajankohtainen aihe ja se koskee koko ihmiskuntaa. Kaikkien ihmisten pitäisi valmistautua siihen. Elämä Jumalan yhteydessä ja pelastusvarmuus liittyvät läheisesti yhteen. Onko teillä muilla toivomuksia? Voi valita myös sellaisen aiheen, jota ei ole luettelossa.

Paavo Hautala kirjoitti...

Evankeliumi - Jumalan voima on koko maailmaan vietävä pelastussanoma ja se on pelastuksemme kannalta tärkein. Iankaikkinen evankeliumi on lähellä sydäntäni ja siitä haluaisin saarnata kaikkien em. aiheiden yhteydessä. Ilman evankeliumia kaikki aiheet jäisivät vajaiksi! Evankeliumia ei voi saarnata ilman Kristusta, niin kuin ei mitään muutakaan pelastavaa totuutta!