perjantai 6. heinäkuuta 2012

Eräripari/Nuorten Seikkailuleiri 6-15.7.2012 Posiolla

Leiri alkaa tänään klo 12.00. Voitte seurata leirin ohjelman kulkua kotisivuiltamme: kuusamo.adventist.fi
Hyviä kesäpäiviä kaikille! Nyt teillä on aikaa lukea blogini vanhempia kirjoituksia, vaikka alusta asti. Leirin jälkeen on mukava nähdä käyntinne ja lukea kommenttejanne. Voitte kommentoida mitä kirjoitusta hyvänsä. Näen kaikki kommentit blogiarkistosta vaivatta ja vastailen niihin sitten aikanaan.

Jos joku haluaisi tulla leirille, vaikkapa muutamaksi päiväksi, niin ottakaa minuun  yhteyttä (040 8474 582). Jos esimerkiksi melontareissu tai Ranuan eläintarha -retket kiinnostaisivat teitä, niin teillä olisi mahdollisuus tulla mukaan pientä maksua vastaan.
Leiriterveisin Paavo

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antoisaa leiriaikaa teille kaikille täältä Porista lähettää linnuntietä Tuula ja Katri-Ulrika. Kokemuksia on teillä jo takanapäin ja edessäpäin varmasti ihania yhteisiä hetkiä.
Lämpimin ajatuksin ja siunauksin Tuula

Anonyymi kirjoitti...

HEI PAAVO
Leiri alkaa olla jo takanapäin,toivon että se oli siunattu ja kaikinpuolin antoisa yhdessäolo kauniin luonnon helmassa.Muistelin viimekesän Taivalkosken leiriämme ja tuli ikävä niitä lämpöisiä ja mukavia kokemuksiamme leiriläisten kanssa.Nyt oli uudet tuulet ja toivon että ne ovat yhtä mukavat muistella.Tervetuloa taas Kuusamoon ja uusien haasteiden pariin.Herra Sinua ja kaikkia siellä siunatkoon.
Hyvää kesän jatkoa:Eeva-Kaisa Varkaudesta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei, Tuula ja Eeva-Kaisa! Kiitos kommenteistanne! Leiri on nyt onnellisesti ohi. Kirjoitan leiristä lisää myöhemmin.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Tuula! Muutin mainitsemaasi otsikkoa toivomallasi tavalla.