torstai 28. helmikuuta 2013

Vieraita Outokummusta!

Karpalon kokin, Niinan vanhemmat, Tuula ja Urho, Niinan sisko, Marianne, ja hänen tyttärensä Sabrina tulivat tänään Kuusamoon. Oli ilo tavata heidät Karpalossa ja kirkolla. Olisipa ollut mukava, jos Jessica ja Sabrina olisivat tavanneet toisensa. He kun ovat samanikäisiä pikku prinsessoja. Jessica tulee kyllä Kuusamoon, mutta vasta sunnuntaina ja vieraiden pitää lähteä ennen sitä Outokumpuun.

Tapani mukaan vein vieraat Rukouspuutarhaan. Se on aina koskettava hetki, niin kuin nytkin. Olette lämpimästi tervetulleita talviseen Kuusamoon. Outokummusta Kuusamoon ajaminen kestää monta tuntia, varsinkin peräkärryn kanssa. Toivottavasti saatte vähän levähtää ja rentoutua talvisessa Kuusamossa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä täältä Joensuusta. Sain ajatuksen....lähestyä pienellä viestillä. Sisareni onkin perheineen parasta aikaa siellä käymässä.. ja hyvä palautette Karpalo ravintolasta on tullut...Jos Luoja suo mekin mieheni kanssa vielä tullaan käymään siellä Niinaa tapaamassa.. ja ihastelemaan Luojan luomaa luontoa.. Rohkenen pyytää pientä palvelusta.. mieheni joutuu keskiviikkona sydän osastolle sydämen rytmin siirto toimenpiteeseen..(itse ainakin jännittää tulevaa toimenpidettä )Niin rukous apua..uskon että kaikki menee suunitelmien mukaan . muuta itsekin luota Jumalan johdatukseen..tässä asiassa. Työskentelen sairaalassa ja näen paljon sairautta ja myös paranemista..Kiitos jo etukäteen...rukous avusta... ollaan kuitenkin heikkoja tosiasioiden edessä... Ollaan jo yli 6-kymmppisiä molemmat...Siunausta jokaiseen päivään... Terveisiä Tuulan (siskoni) perheelle...oon muistanut heitäkin iltarukouksessa.. Paljon talvisia terveisiä täältä Joensuusta .Toivottaa Liisa (Ninan täti ja Tuulan sisko Joensuusta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Liisa, kirjeestäsi. Siinä oli paljon tärkeää asiaa. Muistamme teitä rukouksin ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi Kuusamoon. Toivottavasti operointi onnistuu hyvin ja sydämen rytmit menevät kohdalleen. Sydän on tärkeä elin ihmiselle ja sen oikea toiminta on välttämätön, jotta pysymme kunnossa. Terveiset menevät perille. Niinalla on tietokone, josta he varmaan lukevatkin terveiset, mutta kerron ne silti myös suullisesti.
Luottamus Jumalan voimaan on parhaita terveyspilareita meille heikoille ja vajavaisille ihmisille, joita me kaikki olemme. Hyvää kevätkautta teillekin Joensuuhun. Voimia sairaalatyöhön, joka on nykyisin vaativaa ja stressaavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Paavo!
Oli todella mukava ja ihan rentouttava reissu Kuusamossa. Siellä pääsee kuin uuteen maailmaan tavallisista arkirutiineista...
Oli ihana pitkän, lähes 7 tuntia kestäneen ajomatkan jälkeen tulla suoraan valmiiseen ruokapöytään Karpaloon! Siellä on todella hyvää monipuolista ruokaa tarjolla, eikä tule raskas olo.
On niin kätevää, kun Niinan asunto on samassa talossa, kaikki samassa paketissa!
( Kesällä ajattelinkin, että saisipa Niina samasta talosta asunnon...)

Rukouspuutarhassa käynti oli myös elämys. Kaunis ja tunnelmallinen paikka hiljentyä klassisen musiikin soidessa enkelten, kukkien ja kauniiden taulujen ympäröimänä. Tosi vaikuttava näkymä oli suoraan ovesta astuessa...

Nyt kysynkin, että olisiko sieltä Rukouspuutarhasta saanut ottaa valokuvia?

Tulomatka meni hyvin aurinkoisessa säässä. Pysähdyimme eräälle huoltoasemalle, jossa oli mm. kirjoja myytävänä. Ostin Sabrinalle ensimmäisen Enkeleistä kertovan lasten kirjan,joka luetaan hänelle illalla ennen nukkumaanmenoa. Heidän matkansa jatkui vielä 140 km:llä...

Kiittäen: Tuula

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, mukava lukea matkakertomusta, varmaan antoisa matka, pimeän talven keskellä. Suuret kiitokset rukous avusta mieheni puolesta, uskon että Jumala kuulee rukoukset ja sallii elämän vielä jatkua.
Minun paras ystäväni Marja Liisa JNS:n (helluntai seurakunnasta)on parasta aikaa matkalla Jerusalemissa, Marja Liisa rukoilee itkumuurilla. Kiitos, vanhurskaan rukous voi paljon kun se on harras...muistelen lauseen lukeneeni Raamatusta.
Muuten mietin tuota sanaa Karpalo, sehän on hyvin tuttu omasta lapsuudesta kun pieni hirsinen harmaa kotimökki oli ison suon vierellä (on edelleenkin autiona) josta meidät lapset komennettiin aina karpalon keruuseen talven varalle jota meillä olikin sitten saavi tolkullaaitassa. Oli hyvin terveellinen marja ja on edelleenkin. Siunausta Karpalo ravintolalle sinne Kuusamoon. Hyvää talven jatkoa. Toivottaa Liisa (Niinan täti)Joensuusta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Tuulalle ja Liisalle kirjoituksistanne. Vastaan ensin Tuulalle ja sitten Liisalle. Kyllä rukouspuutarhasta saa ottaa kuvia ja julkaista niitä vaikka netissä. Näin tieto leviää ja ihmiset voivat tulla sinne hiljentymään ja rukoilemaan. Rukouspuutarha on avoin kaikille. Kun Karpalo on avoinna, niin sinne voi tulla virkistymään. Kiitos , Tuula, klassisesta musiikki-cd-paketista, jonka annoit lahjaksi puutarhaan. Lahjasi tulee siunaamaan puutarhan vieraita. Kaunis musiikki on kuin taivaan kuiskaus ja viesti Jumalalta, jossa on mukana paljon rakkautta. Musiikin kuuntelu kauniissa ympäristössä on terapiaa mielelle. Sabrina sai varmaan hyvän kirjan. Hän oli itsekin kaunis kuin pikku enkeli. Olisi ollut mukava, jos Sabrina olisi tavannut Jessican ja Vilman, jotka tulivat eilen Kuusamoon Annen matkassa. Anne kävi Kajaanissa ja tuli kotiin Oulun kautta ja toi Suvin ja tytöt meille viikoksi kylään. Urholle terveisiä. Hänen vinkkinsä Kekkosesta auttaa nyt nimen muistamisessa. Muisti pelaa hyvin, kun asiat liittää johonkin tunnettuun.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Liisa + kumppanit!
Jos ensi kesänä saisimme Karpaloon paljon karpaloita. Voisimme porukalla kerätä niitä, eikö niin?

Olen myös käynyt Itkumuurilla, Jerusalemissa. Siellä käy paljon matkailijoita ja se on ortodoksijuutalaisille erityisen pyhä paikka. Matkailijat laittavat esuirukouspyyntönsä Itkumuurin koloihin. Minäkin olen laittanut sinne esirukouspyyntöni omaisteni puolesta. Terveiset ystävällesi, Marja-Liisalle. Voisitteko tulla porukalla Kuusamoon, ensi kesänä? Milloin se miehesi sydänhoito olikaan? Toivottavasti kaikki menee hyvin!

Paavo Hautala kirjoitti...

Teillä on ollut tyyntä ja myrskyä, kuten on tapana sanoa elämän eri vaiheista. Ei haittaa, että vuodatat elämääsi. Olet rohkea, kun kerrot avoimesti taisteluistanne. Uskovat, jotka lukevat blogiani, voivat nyt rukoilla puolestanne, kohdistaen vetoomukset suoraan aiheeseen. Saakoon tappiot kääntyä voitoksi, elämässänne. Herra auttaa meitä heikkouksissamme. Tuo ajatus kahdesta tai kolmesta Jumalan kutsusta tulee Jobin kirjasta. UKR kääntää tuon ajatuksen, että kerta toisensa jälkeen Jumala kutsuu. Jumala ei laske kutsujensa kertoja, vaan hän kutsuu meitä lakkaamatta, niin kauan kuin meillä on elämän päiviä. Niin kauan kuin meillä on elämää, niin kauan meillä on armon aikaa tehdä parannus ja uskoa evankeliumi omalle kohdallemme. Herra ei ole teitä hyljännyt. Tuo ajatus, että me hylkäämme Herran, on valitettavasti totta monien ihmisten kohdalla. Sekin on totta, että jokainen torjuttu Jumalan kutsu paaduttaa ihmisen sydäntä ja vie ihmistä poispäin Jumalasta. Pyhän Hengen pilkan tehnyt on toivoton tapaus. Sellaista ihmistä ei voi kukaan auttaa, ei ihminen eikä Jumalakaan. Raamattu sanookin, ettei Pyhän Hengen pilkkaa anneta anteeksi ei tässä eikä tulevassakaan maailmassa. Farao ja Juudas Iskariot ovat Raamatun esimerkkejä Pyhän Hengen pilkan tehneistä ihmisistä. Herra varjelkoon meitä paatumukselta!
Okkaa rohkealla mielellä Jumalan rakkaus, kutsu ja armo kuuluvat teille edelleenkin.
Teitä rukouksin muistaen ja siunaten! Erityisesti keskiviikkona!

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta sinne Kuusamoon, Paavo ja muut. Jumala on kuullut rukoukset, kiitos siitä. Mieheni oli eilen keskus sairaalassa siinä sydämen rytminsiirrossa/kaikki meni hyvin, lähes yli odotusten. Pääsi pois jo eilen iltapäivällä(toimenpide aamulla) Ja arvatkaa mitä,lääkäri komentanut töihin,(autonasentaja paikallisessa autokorjaamossa) eli lähti tänä aamuna töihin (ollut sairaslomalla melkein koko tämän vuoden)
Kiitos Jumalalle ja teille kaikille jotka rukouksin muistitte,
Kiitos. Terveisin Liisa Joensuusta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Olipa iloinen uutinen!
Kiitos Herralle! Hän on kuullut rukoukset ja auttanut ihmeellisellä tavalla! Hyvää jatkoa edelleen ja onnea ja siunausta elämään! Nyt on yksi suuri huoli pois!