perjantai 1. helmikuuta 2013

Olemme siunatut Kristuksessa

"Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa." (Ef. 1:3.)

Kristuksessa tyhjennettiin koko taivas meidän tähtemme. Kristus annettiin erityisellä tavalla meille ihmisille. Jumaluus verhoutui ihmisyyteen. Ihmisen ja Jumalan välillä on ihmeellinen ja ainutlaatuinen yhteys. Tämä yhteys on vahvistettu Jeesuksen veren kautta niiden ihmisten kanssa, jotka ovat hyväksyneet ja ottaneet uskon kautta vastaan Jeesuksen veren ansiot omalle kohdalleen ja kätkeneet elämänsä Jeesuksen veren suojaan.

"Jo ennen maailman perustamista hän valitsi meidät Kristuksessa olemaan pyhiä ja nuhteettomia hänen edessään. Rakkaudessaan hän jo edeltä määräsi meidät yhteyteensä, omiksi lapsikseen, Jeesuksen Kristuksen kautta, oman hyvän tahtonsa mukaan, armonsa kirkkauden ylistykseksi. Tämän armon hän on lahjoittanut meille siinä Rakastetussa, jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksi saaminen hänen armonsa rikkauden mukaan. Tätä armoa hän on antanut meille runsain määrin ja suonut meille kaikkea viisautta ja ymmärrystä. Hän on ilmoittanut meille tahtonsa salaisuuden siitä armotaloudesta, jonka hän oli suunnitellut ja nähnyt hyväksi toteuttaa aikojen täyttyessä: hän oli yhdistävä Kristuksessa yhdeksi kaiken, mitä on taivaassa ja maan päällä." (Ef. 1:410.)

Ei kommentteja: