maanantai 18. helmikuuta 2013

Työntekijöitä Kirppikselle ja Karpaloon!

Saimme tänään Karpalo-Kirppikselle vapaaehtoistyöntekijän Rauman seurakunnasta. Soile Salminen tuli tänään Kuusamoon klo 16.50. Hän on lupautunut olemaan Kirppiksellä kuukauden. Soile sanoi pitävänsä Kirppistä auki ma-pe klo 9.00-18.00 ja su klo 9.00-15. Lauantaisin Kirppis on suljettu, koska vietämme silloin sapattia. Olemme Soilen avusta hyvin kiitollisia. Herra siunatkoon hänen kättensä työt.

Riina aloitti tänään työn Karpalossa. Hänen oppisopimuskoulutuksensa kestää kaksi vuotta. Niina kouluttaa hänestä kasvisruokiin erikoistuneen kokin. Onnea Niinalle ja Riinalle, kun viette Karpalon ideaa eteenpäin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas!
Millaisella periaatteella Karpalo - Kirppis toimii, voiko sinne tuoda lahjoituksena jotain itselle tarpeetonta?
T&U

Paavo Hautala kirjoitti...

Voi, kiitos! Otamme hyvin mielellämme kirppistavaraa lahjoituksena. Varat menevät Karpalon hyväksi, jos myynnistä jää voittoa. Nyt kuitenkin kaikki varat menevät kirppistilan vuokraan, koska joulu-helmikuulta meille kertyi paljon tappiota, koska meillä ei ollut kirppiksen pitäjää ja liike oli suljettuna pitkän aikaa. Nyt toivomme, että saamme kirppiksen tuottamaan niin, että pystytään maksamaan vuokrat ja vähän jäisi voittoakin. Onneksi Soile tuli Raumalta kuukaudeksi pitämään kirppistä. Jos muutkin, jotka lukevat tämän kommentin, haluaisivat tukea kirppistämme, niin otamme vastaan kierrätykseen sopivaa tavaraa.