tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kirpputori on nyt valmis ottamaan vastaan asiakkaita

Koillismaan Uutiset -lehden toimittaja ja valokuvaaja kävivät tänään Kirppiksellämme tekemässä juttua lehteen. Kirjoitus ja ilmoitus Kirppiksen avaamisesta tulee torstain lehteen. Tämä onkin hyvä aika, koska Kuusamossa on paljon matkailijoita tällä hetkellä.
Muutama asiakas käväisi tänään tutustumassa, kun huomasi ikkunassa mainoksen ja näki ikkunasta, että kirpputoritavaraa on ilmestynyt tyhjään huoneistoon.
Erästä asiakasta veti sisään Reiman tekemät puutyöt, jotka hän huomasi ikkunasta.
Reimalle terveiset Hautajärvelle. Sait kehuja puutöistäsi! Kuksia on jäljellä enää yksi kappale.

6 kommenttia:

Liisa Sammalpenger kirjoitti...

Kiirastorstaina on kiirus pakata kirpputorille tulevaa tavaraa, toisn aikaa on vielä 6 päivää suurentaa laukkua kunhan paino ei ylitä kahtakymmentä kiloa.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos!
Odotamme sinua Kuusamoon!
Olet tervetullut!
Kiitos kirpputoritavaroista! Niitä aina tarvitaan, että tavara vaihtuu!
Siunausta!
Paavo

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti kirpputorilla käy ihmisiä, ja tavara vaihtaa omistajaansa. Se on hyvä tapa kierrättää ja lisäksi on mukava kierrellä ja katsella erilaisia esineitä :) mekin tuomme täältä sitten tavaraa kunhan tulemme taas kuusamoon ja käymään kotona.

Terveiset oulusta!

T. Suvi,Toni ja Jessica

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Suvi, Toni ja Jessica!
Kiitos mukavasta yllätyksestä blogillani!
Joko teillekin on kertynyt kirpparitavaraa? Olettehan vielä nuoria ja oletan, ettei teille ole kertynyt tavaraa niin paljon kuin vanhemille ihmisille.

Kirpputorin jokaisena aukiolopäivänä käy asiakkaita ainakin jonkin verran. Tämä päivä oli vähän hiljaisempi kuin muut päivät ovat olleet. Huomenna on Kuusamossa markkinat. Ihmisiä on liikkeellä tavallista enemmän. Toivottavasti heitä tulee meidänkin putiikin ovesta sisälle ja he ovat osotopäällä.
Reima teki kirppikselle tänään uusia hyllyjä. Ostin kauppaamme pienen hyllykön ja hyllylevyjä toiselta kirpparilta. Näin tavara kiertää. Tänään tuli tosi hyvää vaatetta myyntiin. Tulkaa pian ostamaan ennen kuin ne menevät käsistä. Hinnat ovat edulliset kaikissa tuotteissa. Monet tekevät hyviä löytöjä. Olen nähnyt kun minunkin vaatteeni ovat tehneet kauppansa. Meillä on nyt monipuolinen valikoima kaikenlaista tuotetta.
Kirjoitin Nykyaika-lehteen Kirppiksestämme jutun.

Tulkaa pian Kuusamoon! Odotamme teitä jo kovasti. Jessica on varmaan kasvanut viime näkemästä!
Kaikkea hyvää Oulun rakkaillemme! Joko lumet ovat sulaneet vähiin? Kuusamon hanget ovat valahtaneet alaspäin melkoisesti näinä päivinä. Lunta on kyllä vielä paljon.

Eilen illalla kun tulin kotiin, poliisi pysäytti minut Tolpanniemen tiellä. Pelästyin, että nyt tuli sakot! Minut puhallutettiin ja kaikki paperit tutkittiin tarkasti. Selvisin kuitenkin varoituksella. Autoni takavalot olivat sammuneet. Olin laittanut viallisen peräkärryn pistokkeen autoni perään ja oikosulku oli polttanut sulakkeet. Tänään korjautin sekä autoni että peräkärryni. Nyt kaikki on taas kunnossa. Peräkärry olikin tänään tarpeen, kun rahtasimme levyjä ja muuta kampetta kirppikselle.
Aamulla tarvitsin Terhon ja Sinin naapurin miehen apua pakastimen ja pesukoneen nostamisessa kärryltä alas. Illalla saman talon rouva kiskoi kanssani peräkärryä ylös mäkeä Terhon ja Sinin talon autokatokseen. Käytimme kaikki voiman rippeemme, että selvisimme urakasta. Terholla, Sinillä ja Mikaelilla on mukavia ja auttavaisia naapureita! Kiitos heille tosi paljon avusta!

Anonyymi kirjoitti...

Mukava että kauppa käy! :) kyllä jotain vanhoja vaatteita on kertynyt mutta ei tietenkään kovin paljon. Jessicalla on paljon pieneksi jääneitä vaatteita, mutta en tiedä raskinko antaa niitä vielä myyntiin.

Lumet on myös täällä sulaneet nopeaa vauhtia koska vettä on nyt satanut aikalailla ja ilmat ovat lämpimät! Mukavaa kun kevät on jo pitkällä ja lämmintä riittää.

Hyvä ettet saanut sakkoja vaan selvisit varoituksella. Sinille, Terholle ja Mikaelille terveisiä ja keveemmällä nähdään taas! :)

T. Suvi

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Supe!

Lasten vaatteet kannattaa varmaan säästää, koska olette nuoria ja vauvoja voi tulla vielä vaikka kuinka monta, jos Herra suo.

Kadotin syksyllä lumien tulon aikaan 70,- euroa (50,- + 20,-). Olen siitä asti rukoillut, että löytäisin jostakin nämä rahat, koska se on iso summa joutua hukkaan. Olen etsinyt ja etsinyt, ja rukoillut ja rukoillut, mutta mistään en ole löytänyt niitä.

Tänään Mikael soitti minulle ja sanoi, että ukki ne sinun rahasi ovat löytyneet. Kiitos Herralle! Ne ovat olleet koko talven Terhon, Sinin ja Mikaelin kodin pihalla, lähellä autokatosta, lumen alla.

Muutama päivä sitten sanoin Terholle, että tarkastele pihaa huolella nyt kun lumi sulaa ja katsele, että jos ne hävittämäni rahat vaikka löytyisivät kotisi pihalta jostakin päin tonttia. Nämä Terholle lausutut olivat hyvin enteelliset. Nyt se on sitten totta! Rahat ovat jo kuivuneet ja Terhon sanojen mukaan ihan hyvässä kunnossa. Onko tämä "rahanpesua", vai mitä arvelelette?