sunnuntai 26. elokuuta 2012

Jumalan mielen mukainen uhri tuoksuu hyvältä!

"Minun Jumalani on Kristuksen Jeesuksen tähden antava teille taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsette. Jumalan, meidän Isämme, on kunnia aina ja ikuisesti. Aamen." (Fil. 4:19,20.)
Näin kauniisti Paavali rohkaisee filippiläisiä, jotka olivat tukeneet Paavalia lähetystyössä.

Tämä sana rohkaisi minua tänä päivänä, kun mietin sitä suurta urakkaa, joka Kuusamon ETRA ry:llä on edessään Karpalon rakentamisessa. Herra lupaa antaa taivaallisen kunniansa rikkaudesta kaiken, mitä tarvitsemme. Tämän lupauksen varassa menemme eteenpäin ja uskomme Herran auttavan meitä.
Pyydän esirukouksianne, sillä ilman Herran apua ja johdatusta työ ei ole mahdollista toteuttaa.  

"Niin kuin itsekin tiedätte, te filippiläiset olitte ainoa seurakunta, joka evankeliumin julistustyön alkuvaiheessa, kun olin lähtenyt Makedoniasta, antoi minulle vastalahjaksi taloudellista tukea." (Fil. 4:15.)

Rakkaus Jumalaan ja rakkaus lähetystyöhön sai filippiläiset antamaan uhrilahjoja Herran työhön. Sama rakkaus innoittaa tänäkin päivänä ihmisiä uhraamaan varojaan niihin kohteisiin ja siihen työhön, minkä Herra laskee kenenkin sydämelle. Raamatussa tulee monissa kohdin esille se, että rukoukset ja uhrilahjat kulkevat aivan kuin käsi kädessä. Filippiläisten antama lahja Herran työhön oli kuin hyvältä tuoksuva, otollinen, Jumalan mielen mukainen uhri.

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Jumala neuvoo meitä antamaan runsaasti,jotta voimme osallistua hänen antelialle varaamistaan siunauksista. Kuten 2:Kor.9:6 sanotaan: " Joka runsaasti kylvää, se runsaasti niittää."
Ja jälleen luku 9, jae 8: " Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkea lahjoja,niin että teillä on aina kakki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää.

" Siunattuja ovat teidän viljakorinne ja taikina- kaukalonne. Olette siunattuja, kun lähdette matkaan." ( 5: Moos.28:1-6.)

Jumalan taloudessa sekä antaja että vastaanottaja ovat siunattuja.

" Sitä,mitä omistat,anna Herran kunniaksi uhri, kaikesta sadostasi paras osa. Silloin varastosi täyttyvät viljasta ja viini pursuaa puserrusaltaistasi." ( Ssnanl.3.9,10).

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään on 11.11.2013. Tarvitsin tätä lupausta jälleen tänään. Taivaallisen kunnian rikkaudesta Herralla riittää annettavaa meille kaikkea hyvää, mitä tarvitsemme! Kiitos Jeesus!