lauantai 7. syyskuuta 2013

Herran pyhä ehtoollinen Pirkon ja Arin "luontokodissa"!

Kuusamon Adventtikirkossa oli tänään ehtoollisjumalanpalvelus, jossa saimme kohdata ylösnousseen ja pian palaavan Herran. Ehtoollinen on tärkeä tapahtuma, jota meidän ei pidä jättää väliin. Jeesus antaa tässä muistoateriassa, siihen osallistuville, läsnäolollaan voimaa ja rohkaisua. Herran pöydän antimet vahvistavat koko ihmistä uudistaen ja parantaen, kun uskon kautta otamme vastaan hänen lahjansa.

Saarnatekstini oli: Kol. 3:1-17, jossa Paavali kuvaa vanhaa ja uutta elämää. Toivon, että avaisit Raamattusi ja lukisit tämän tekstin ja vastaisit kahteen kysymykseen:
1) Millä avainsanoilla Paavali kuvaa vanhaa elämää?
2) Miten uusi elämä näkyy arjessamme?

Jumalanpalveluksen jälkeen veimme Arin kanssa Herran pyhän ehtoollisen kahteen kohteeseen, Juhanille kotiin ja Pirkolle, joka asuu Arin kanssa "luontokodissa". Ari kuvasi ehtoollishetken videolle ja aikoi laittaa sen YouTubeen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paavali kuvaa mikä meissä on maallista; siveettömyys, saastaisuus, ahneus, intohimot, pahat halut. Ja pyytää luopumaan seuraavista: viha, kiukku, pahuus, herjaukset, siivottomat puheet ja valehtelu.
Uuden elämän pitäisi näkyä sydämellisenä armahtavaisuutena, ystävällisyytenä, nöyryytenä, lempeytenä ja kärsivällisyytenä sekä anteeksi antavaisuutena kanssa ihmisiämme kohtaan, myös kiitollisuutena.
Ylistämällä laulaen kiitollisin mielin Jumalaa.
Omassa elämässäni pyrin pitämään (tosin vaihtelevalla menestyksellä) yllä rukous yhteyttä esirukoillen minulle annettujen aiheiden puolesta, olemalla seurakunta yhteydessä sisariin ja veljiin osallistuen seurakunnan eri tapahtumiin ja valmistautumalla lähtemään evankeliointimatkalle.
T. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Katariina, hyvästä vastauksestasi! Siunausta sinulle evankeliumin palveluksessa.