tiistai 12. kesäkuuta 2012

Onnentoivotukset poika-vauvalle!

Ostin tänään kirppikseltämme vauvakortin ja metallilaatan, johon voi kaivertaa vauvan syntymäajan, pituuden ja painon. Annan kortin ja mielenkiintoisen tunnistelaatan Karin perheelle, jolle syntyi lauantaina poika-vauva. Heillä on nyt kaksi poikaa ja kaksi tytärtä. Kortti, jonka ostin, oli ruotsinkielinen. Samaan aikaan kirppiksellä oli eräs rouva, jonka tapasin myöhemmin kadulla. Minulla oli kortti kädessä ja kysyin häneltä, että osaako hän ruotsia? - Kyllä osaan, hän vastasi. - Mitä tässä kortissa lukee, kysyin? - Siinä lukee: "Pienelle suloiselle lapselle parhaimmat Onnentoivotukset", hän sanoi ja jatkoi: "Asun Norjassa". - Sitten minä kysyinkin asiaa ihan oikealta ihmiseltä, totesin hänelle. Molemmat olimme iloisesti yllättyneitä tästä hauskasta hetkestä. Terveiset Norjaan ja kiitos, ystävällisyydestänne! Tämä kokemus oli jälleen kerran osoitus siitä, että pienet asiat tuovat hyvää mieltä ja iloa elämään!

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Palasimme juuri Norjasta. Olimme jälleen ystäväperheemme vieraina. Kenties jaksan taas kirjoittaa jonkinlaista matkakertomusta blogiini.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Aila! Sattuipa mukavasti, että blogillani mainittiin juuri sopivasti Norja, josta palasitte kotiin. Näin löytyi yhtymäkohta kirjoitukseen. Pitääpä lukea tuo matkakertomus blogiltasi! Hyvää kesää Ailan ja Heikin perheelle!