torstai 9. kesäkuuta 2011

Ohjeet kommentoijille

Kommentoiminen ei ole vaikeaa. Laitan tähän jälleen kerran ohjeen:
1. Klikkaa hiiren vasemmanpuoleisella näppäimellä kommentoitavan tekstin alla olevasta kommenttia kohdasta. Saat esille tekstikentän, johon voit kirjoittaa tekstisi. Tekstin loppuun voit halutessasi kirjoittaa nimesi tai nimimerkin, jos haluat pysyä tuntemattomana.
2. Kirjoituksesi jälkeen valitse profiili, eli millä tavalla haluat julkaista tekstisi. Klikkaa vasemmanpuoleisella hiiren näppäimellä pientä mustaa nuolta ja saat näkyviin profiilin eri vaihtoehdot. Jos et tiedä mitä eri vaihtoehdot tarkoittavat, niin valitse nimetön, klikkaamalla nimetön-sanaa hiiren vasemmanpuoleisella näppäimellä.
3. Tämän jälkeen klikkaa lähetä-painiketta. Tekstisi tulee esikatselumuotoon ja näkyviin tulee varmistuskoodi. Kirjoita varmistuskoodi edessäsi olevaan kapeaan kenttään. Koodissa voi olla kirjaimia tai numeroita. Koodi varmistaa sen, että kaikki on ok. Varmista, että kirjoitit koodin oikein ja sen jälkeen klikkaa lähetä-painiketta.
4. Nyt tekstisi näkyy blogin kommenttia kohdassa ja voit tarkistaa miltä julkaistu tekstisi näyttää ja kaikilla on nyt mahdollisuus lukea se ja iloita lukemastaan.

Huom. Nimettömien ja nimimerkillä kirjoitettujen kirjoittajien henkilöllisyyttä ei tiedä blogin pitäjä eikä blogin lukijat.

Ei kommentteja: