tiistai 25. elokuuta 2015

Maapallokin on kuin tomuhiukkanen!

"Rohkaiskaa alakuloisia". (1. Tess. 5:14.)

Pitkäaikainen alakuloisuus johtaa ihmisen syvälle masennukseen. Tästä syystä on tärkeä rohkaista alakuloista ihmistä heti alussa, ennen kuin mieli on liian syvällä pimeydessä.

Jeesus on paras rohkaisija ja sielunhoitaja masentuneelle. Jeesuksen nimi ja hänen voittonsa ovat niin suuria asioita, että niitä ajatellessa sieluun virtaa voimaa. Jeesus on kätkenyt voimansa omaan sanaansa. Kaikki lupaukset, jotka löydät Raamatusta, ovat meille rohkaisuksi ja ne ovat meitä varten.

Jos elämäsi liekki palaa kytemällä tai se on jo sammunut kokonaan, niin Pyhä Henki voi sytyttää sammuneen. Monet ovat päässeet irti masennuksesta kiittämällä Jeesusta. Joka tilassa kiittäminen kääntää ajatukset itsestämme ja ongelmistamme Jeesuksen ristiin, jossa meille on annettu Jumalan rakkauden suurin lahja. Kiitos nostaa esille Jumalan suuret ja rajattomat mahdollisuudet, jotka auttavat meitä selviytymään kaikista ongelmistamme. Jeesus nostaa mielemme vaikeuksien yläpuolelle. Mitä korkeammalle hän nostaa meidät, sitä pienemmiltä vaikeudet näyttävät. Jumalan maailmasta käsin maapallokin on kuin tomuhiukkanen. 

Ei kommentteja: