maanantai 6. heinäkuuta 2009

Leiriläiset ovat jo lähtökuopissaan

Tänään 6.7. on äitini syntymäpäivä. Hän täyttäisi 86 vuotta, jos hän olisi elossa. Hän nukkui pois 22.1.2009. Äiti pääsi lepoon ja hän saa nyt levätä vaivoistaan ja odottaa Jeesuksen takaisintuloa, jolloin tapahtuu Herran omien ylösnousemus. Olen hyvin kiitollinen äidilleni erityisesti hengellisestä perinnöstä, jonka hän lapsilleen jätti. Ei yksin omille lapsilleen, vaan myös toistenkin lapsille. Äidin sydämellä oli pyhäkoulutyö. Lapsi- ja nuorisotyöllä on kauaskantoiset vaikutukset. Ajattelen tätä asiaa nyt kun valmistelen tämän kesän leiriä. Olin tänään leiritilalla laatimassa erilaisia tehtäviä. Suunnittelimme maastopyöräsuunnistusreitin ja rastien tehtävät. Reitti kulkee Loma-Ajakasta Halosen uuniluolalle. Oli jälleen elämys nähdä tuo kiinnostava paikka. Uuniluola ei ole yleinen turistinähtävyys. Harvat ovat tämän paikan nähneet. Se on kuitenkin näkemisen arvoinen paikka. Tuli mieleeni tehdä jotain uutta ja jännää näihin maisemiin.

Suunnittelimme myös rukouspolun. Tähän tehtävään minulla on hyvä runko. Veimme peräkärryllisen tavaroita, joita tarvitsemme leirin aikana. Tämä oli jo toinen kuorma. Talon emäntä ja isäntä ottivat meidät jälleen ystävällisesti vastaan ja tarjosivat uunituoreita pasteijoita, teen kanssa.

Leirillä on monenlaisia eläimiä ja kaikki ovat sopeutuneet toisiinsa. Neljä pientä kissanpentua leikkivät kaikessa rauhassa, kissaemon ja koiran katsellessa rauhallisina vieressä. Mikael innostuu varmasti näkemästään.

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

On se Paavo semmoinen Jumalan lahja meille ja nuorille. =) Minä olen viettänyt nyt kesälomia ja kohta pitää marssia takaisin töihin. Laiskottaisi niin ja väsyttäisi vaan arki odottaa ja vanhukset. Tsemppiä kesäleirille!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Janille kommentista.
Hyvää ja aurinkoista kevättä sinulle! Voimaa ylhäältä rukoillen!