sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kuusamon ev.lut. kirkon kanttori, Raimo Heikkilä, siirtyy eläkkeelle!

    
Tänään sunnuntaina 3.5.2015 klo 15 pidettiin Kuusamon Pyhän Ristin kirkossa kanttori Raimo Heikkilän eläkkeelle siirtymisen johdosta Kuusamon kirkkokuoron ja veteraanimieslaulajien säveljuhla. Säveljuhlassa esiintyivät myös Käylän koraalikuoro, kanttori Maria Suviaron johdolla ja Kuusamon Mieslaulajat, Kuusamon laulu ja Naiskuoro Ainot, Alla Kourun johdolla. Kirkko oli täynnä väkeä, 620 henkeä. Säveljuhlan jälkeen pidettiin seurakuntatalolla Raimo Heikkilän läksiäisjuhla.
Toistakymmentä tahoa toi tervehdyslahjan ja piti kauniin puheen ja kiitti kanttori Raimo Heikkilää ansiokkaasta työstä kirkkomusiikin hyväksi. Seurakuntasali oli tupaten täynnä väkeä. Sävelhartaus ja läksiäisjuhla kestivät yhteensä n. viisi tuntia. Raimo Heikkilä on ollut esimerkillinen työntekijä, joka on jättänyt Kuusamoon ja laajemminkin merkittävät jäljet kirkkomusiikin saralla. Kanttorin työ on ollut Raimo Heikkilälle kutsumustyö, jossa hänen lahjansa ovat tulleet parhaiten esille ja käyttöön seurakunnan musiikkitoiminnassa, erityisesti jumalanpalveluksissa.

Raimo Heikkilän opettamana ja kannustamana monet nuoret ovat valinneet kirkkomusiikin uran ja toimivat nyt menestyvinä kirkkomuusikkoina eri puolella Suomea.

Lämpimät Onnittelut ja siunauksen toivotukset, Raimolle!

Virkistäviä eläkepäiviä koko, perheelle!

PS. Vaimoni on kiitollinen, kun hän on saanut etuoikeuden laulaa Kuusamon kirkkokuorossa, Raimo Heikkilän johdolla, jo 12 vuotta.

 Kuvahaun tulos haulle kanttori raimo heikkilä     Kuvahaun tulos haulle kanttori raimo heikkilä

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paavo, miksi kymmenessä käskyssä sanotaan ettei saa tappaa, mutta eräs kohta raamatussa (3.Moos 20:9) käskee tappamaan oman lapsen jos hän on epäkunnioittavainen vanhempiaan kohtaan? Olen hyvin hämmentynyt...........

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos kysymyksestäsi!

Vanhassa Testamentissa kirjoitetaan paljon tappamisesta. Tuo isän ja äidin kiroavan tappaminen on yksi monista. En osaa vastata kysymykseesi, miksi näin on? Tappaminen on synnin seurausta. Jos pahat teot olisi jätetty rankaisematta. Maapallo olisi varmaan tuhoutunut nopeasti ja meitä ei olisi ehkä olemassakaan. Jumalan käsky: Älä tapa! Suojelee elämää! Tämä käsky pitäisi olla kirjoitettuna kaikkien ihmisten sydämeen. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole, koska maapallolla tapetaan hirvittävästi sekä ihmisiä että eläimiä aivan syyttä suotta. Jumala selvittää tämän ongelman, kun hän tulee takaisin. Sitten arvoitukset selviävät! Nyt meidän tulee kunnioittaa elämää ja varjella sitä kaikin keinoin! Siunausta sinulle ja hyvää alkavaa kesää!

Unknown kirjoitti...

Tervehdys Paavo!
Harmittaa kun en ole aiemmin saanut lukea kommentointia kirjoittamastasi tapahtumasta 3.5.2015.Hyvin olet uutisoinut läksiäispäiväni, kiitos siitä! Terveiseni vaimollesi Annelle

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos palautteestasi! Mukava, kun löysit kuitenkin kirjoitukseni ja sait hetken muistella menneitä tapahtumia! Hyvää jatkoa edelleen!