lauantai 21. helmikuuta 2015

Jättiläiset kaatuvat!

"Vain Baasanin kuningas Oog oli näet enää jäljellä viimeisistä refalaisista. Hänen rautainen vuoteensa on vieläkin ammonilaisten kaupungissa Rabbassa, Se on tavallisella kyynärämitalla mitattuna yhdeksän kyynärää pitkä ja neljä kyynärää leveä." (5. Moos. 3:11.)

Kuningas Oogin rautainen sänky oli 4,5 m pitkä ja 2 m leveä. Tämä sänky vaati suuren makuuhuoneen. Talon ovet olivat korkeat ja leveät ja myös katto oli korkealla, että jättiläinen saattoi asua ja liikkua talossa. Vaikka rautainen jättiläinen nukkui rautaisella vuoteellaan, niin hänenkin kohtalonsa oli määrätty korkeammalta taholta. Jumalan määräämänä aikana vihollisjoukot kärsivät tappion ja Jumalan suunnitelmat hänen kansalleen toteutuivat. Mitkään jättiläiset eivät pysty estämään Jumalan oikean käden liikkeitä.

 Pieni maa, kuten Suomi, voi elää rauhassa ja turvassa, jos se turvautuu suureen Jumalaan ja elää Jumalan mielisuosiossa, vaikka sitä pelottelisi miten suuri jättiläinen hyvänsä. Jumalasta ja Jumalan käskyistä luopunutta kansakuntaa uhkaa suuri onnettomuus, jos Jumalasta luopumisen seurauksena siltä katoaa siunaus ja varjelus. Jumala voi sallia kurituksen niin, että jättiläiset tulevat ja toteuttavat Jumalan tuomion jumalattomuudesta.

Jättiläiset eivät kaadu ihmiskäden kautta, vain Jumalan käsi voi ne kaataa!

Ei kommentteja: