tiistai 25. toukokuuta 2010

Matkoja ja juhlia

Olen kirjoittanut viimeksi 17.5. Tämä aika tuntuu kaukaiselta, koska on tapahtunut niin paljon erilaisia asioita.
Kirjoitan tähän muutaman rivin tapahtumistamme.

Kirpparilla on ollut mielenkiintoisia kohtaamisia eri puolelta Suomea olevien ihmisten kanssa. Heidän kanssaan on ollut virkistävää keskustella ja vaihtaa kuulumisia.

Tänään minun piti käydä lääkärillä pitkittyneen yskän takia. Siitepölykausi saattaa aiheuttaa kuivaa yskää. Lääkäri määräsi antihistamiinia ja yskänlääkettä.

Perjantaina lähdin matkalle peräkärryn kanssa. Reitti oli: Kuusamo-Posio-Rovaniemi-Kemijärvi-Kuusamo. Vaikka reitti oli tuttu ajoin silti harhaan. En huomioinut Kemijärvelle kääntyvää risteystä ja ajoin Sodankylään menevää tietä n. 30 km, kunnes heräsin karuun todellisuuteen. Ei auttanut muuta kuin tehdä U-käännös ja palata takaisin ohitettuun risteykseen. Myöhästyin kymmenen minuttia Kemijärven tilaisuudesta. Olikohan väsymys syynä tähän mokaan?

Perjantaina 21.5. klo 14.00 siunasin Tavivaaran kappelissa Rovaniemellä Esko Uolevi Nyrhisen haudan lepoon. Esko nukkui pois 56-vuoden ikäisenä sairauskohtaukseen.
Kirjoitan myöhemmin muistokirjoituksen Eskon muistolle.

Irma-anoppi täytti 22.5.10 92 vuotta. En päässyt tällä kerralla syntymäpäiville. Anne, Terho, Sini ja Mikael olivat mukana juhlassa. Suvi ja Jessica kävivät Kajaanissa onnittelemassa Irmaa, torstaina 20.5.

Pihatöissä on ollut urakkaa. Minun ei tarvinnutkaan palkata osuuskunnalta pihatyöntekijää, koska Terho tuli omien kiireidensä keskeltä auttamaan minua kevättöissä. Työt jatkuvat edelleen säiden mukaan. Tänään on sadepäivä. Maa kaipasikin vettä helteiden jälkeen.

Ei kommentteja: